Аквасорс Остео-Форте /AquaSource Osteo-Forte with Algal Calcium & K2/

Аквасорс Остео-Форте /AquaSource Osteo-Forte with Algal Calcium & K2/

Аквасорс Остео-Форте /AquaSource Osteo-Forte with Algal Calcium & K2/
: 3584 Марка: Аква сорс
Код на продукта: Аква сорс
Наличност: В наличност
1 Product(s) Sold
67лв
Кол-во: Купи

Аквасорс Остео-Форте /AquaSource Osteo-Forte with Algal Calcium & K2/

 

Продуктът Аквасорс Остео-Форте на АкваСорс е предназначен за всички хора, които искат да имат здрави кости. Той е идеална комбинация от биологичен калций, магнезий, витамини, минерали и всички други необходими хранителни вещества, които ще ви помогнат да избегнете остеопорозата или по-лесно да се справите с нея.

 

Остеопорозата е заболяване, при което се намалява плътността на костите. Към 35-та си година човекът има максимална костна плътност, но след тази възраст плътността започва да намалява. Много хора са застрашени от остеопороза, като заболелите са предимно жени, но заболяването се среща и при мъжете. За съжаление и по-млади хора са засегнати от нея. Опасността от остеопорозата не е свързана само с трошливост на костите, тя може и да убива. Остеопорозата се смята за „тихо” заболяване – такова, което се свързва с изключително малко, ако дори въобще се проявят, симптоми в ранна фаза. Поради това е много по-добре да се предпазваме от тази болест, отколкото да я лекуваме.

 

В днешният забързан свят понякога е трудно да си набавим всички минерали и витамини само от храната. Затова приемането на хранителни добавки е подходящ начин да си осигурим важните за костите хранителни вещества. От ден на ден асортиментът от добавки става все по-голям, което прави избора все по-труден. Обикновено истината е в подробностите - обърнете внимание на количествата и формата на използваните витамини и минерали, тъй като от това зависи степента на усвояването им.

 

Продуктът Аквасорс Остео-Форте съдържа добре изследвана гама хранителни вещества, които подпомагат доброто здраве на костите.

 

Добрата новина е, че може много да се направи за поддържане на костите. Приемането с храната на важните за костите хранителни съставки, още от 35г. възраст, може да подпомогне запазването на здрави и силни кости. Също така здравословната храна и начин на живот, както и редовните физически натоварвания играят важна роля в поддържането на плътността и здравината на костите.

Все още няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: