Морска Енергия /AquaSource Sea Power Algae

Морска Енергия /AquaSource Sea Power Algae

Морска Енергия /AquaSource Sea Power Algae
: 8790 Марка: Аква сорс
Код на продукта: Аква сорс
Наличност: В наличност
0 Product(s) Sold
65лв
Кол-во: Купи

Морска Енергия /AquaSource Sea Power Algae

120 капсули

 

Морска Енергия на АкваСорс е съчетание на естествена храна от морето - мястото, от където е започнал животът на нашата планета. Той осигурява избрани хранителни вещества, които са важни за доброто здраве и общо състояние на организма.

Морска Енергия e смес от три различни вида морски водорасли: кафяви, червени и зелени водорасли, които са комбинирани със синьо-зелените водорасли АФА от езерото Кламат. Всеки един вид от тези водорасли се е развивал в продължение на милиони години при различни условия, което означава, че се е приспособил към специфичните условия и климат и съдържа широк спектър хранителни микроелементи.

Поради елементарната си структура, водораслите се усвояват изключително лесно от човешкия организъм. Когато са съчетани, техният хранителен профил е много по-балансиран, отколкото когато се приемат по отделно, и поради тази причина комбинацията от четирите вида водорасли е изключително богата на хранителни вещества.

Морска Енергия съдържа цели органични изсушени растения, а не екстракти, в които липсва създаденият от природата баланс.

Продуктът Морска Енергия на АкваСорс осигурява подходяща комбинация от щадящо изсушени и пълноценни водорасли от органичен източник, които са отглеждани без химикали и торове.

Все още няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: