За Spa Expert

Spa Expert е козметичен бутик за луксозна и специализирана козметика, спа козметика, спа аксесоари, грим, продукти за коса и тяло, нокти  и други козметични принадлежности внимателно подбрани и прецизно селектирани от нашите специалисти.

Ние познаваме в детайли всеки един от продуктите и приложението му, тъй като сме тесни специалисти в спа и козметичния  бранш. При нас ще можете да се консултирате за продуктите си преди да направите вашия избор и да разчитате на експертни съвети от специалисти.

Освен за продукти ние предлагаме и консултации за козметични и естетични процедури, дерматологични консултации, чрез наши партньори и др. Ние ценим високо вашето мнение и отзиви, затова ще се радваме да получаваме обратна връзка за ползваните от Вас продукти и процедури.

Нашите консултатнти от Spa Expert осъществяват професионални консултации и доставка на оборудване за козметични студиа, масажни кабинети, маникюр, педикюр, спа центрове и фризьорски салони.

Можете да се обарнете към нас и за подбор и обучение на персонал, специализирани тренинги, маркетинг и реклама, дизайн и интериор на салони за красота и спа центрове.

Разгледайте нашият малък виртуален оазис за красота ! Заповядайте !