Maria Galland 760 ФИН СТЯГАЩ КРЕМ ACTIVE 'AGE

Maria Galland 760 ФИН СТЯГАЩ КРЕМ ACTIVE 'AGE


Високо ефективен продукт за активиране процесите за подмладяване при зряла кожа. Леката хранителна текстура на крема съдържа изключителна комбинация от стволови клетки на три растения и пептиди, които компенсират признаците на стареене на кожата, причинени от промени, свързани с възрастта и отрицателни въздействия върху околната среда. Тези компоненти стимулират собствените стволови клетки на кожата, поддържат биологичните механизми и укрепват епидермалната матрица.Трипептидите и пептидите на тютюневите листа активират биосинтеза на гликозаминогликани, изглаждат епидермиса, намаляват появата на бръчки и подобряват ластичността на кожата.

 • КАЧЕСТВА
  Високо активен продукт който активира всички ресурси за подмладяване на зряла кожа. Леката питателна текстура на крема съдържа изключителна комбинация от стволови клетки от три растения и пептиди, която компенсира признаците на стареене на кожата, стимулира собствените и стволови клетки, поддържа биологичните механизми и засилва епидермалната матрица, интензивно стимулира активността на клетките, което се потвърждава от резултатите от изследванията. Трипептидите и пептидите на тютюневите листа активират биосинтеза на гликозаминогликани, изглаждат епидермиса, намаляват появата на бръчки и подобряват еластичността на кожата. APC комплексът защитава кожата от стареене, причинено от замърсяване на околната среда. Малко количество ментол създава усещане за свежест.
 • АКТИВНИ СЪСТАВКИ:
  Tрипептиди и пептиди от разцъфтял тютюн 
  - подсилват синтеза на гликозаминогликаните, изглаждат кожата, редуцират бръчките и подобряват еластичността
  Стволови клетки екстракт от Малина и Бобови зърна - защитават кожата срещу оксидативните вреди и поддържат клетъчната функционалност.
  Tрипептиди и пептиди от разцъфтял тютюн - подсилват синтеза на гликозаминогликаните, изглаждат кожата, редуцират бръчките и подобряват еластичността
  Ментол - охлажда и освежава кожата
 • ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ
  Влажността се увеличава с 51,6% след 2 седмици употреба.
  Устойчивостта се увеличава с 29,1% след 4 седмици употреба.
  Дълбочината на бръчките намалява с 22,3% след 4 седмици употреба.
 • НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Нанесете на лице, шия и деколте сутрин и вечер като използвате масажната техника на Maria Galland.
 • СЪВЕТ: Идеална основа за грим заради леката текстура. Перфектна компания при пътуване в топъл климат (направени тестове при топъл климат). Продукт 2 в 1, дневен и нощен крем.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha
 • : 1103
 • Производител: Maria Galland
 • Код на продукта: Maria Galland 720 ФИН СТЯГАЩ КРЕМ ACTIVE 'AGE
 • Наличност: В наличност
 • 284лв
 • Без данък: 284лв

Тагове: Maria Galland 720 ФИН СТЯГАЩ КРЕМ ACTIVE 'AGE