Храносмилателни ензими на Аква Сорс/AquaSource Digestive Enzymes with Algae

Храносмилателни ензими на Аква Сорс/AquaSource Digestive Enzymes with Algae

Храносмилателни ензими на Аква Сорс/AquaSource Digestive Enzymes with Algae

 

Ензимите представляват биокатализатори в човешкия организъм. Това са специални протеини, които улесняват протичането на биохимичните реакции в организма, участват в обмяната на веществата и помагат на тялото да се освобождава от токсините. Ензимите биват метаболитни и храносмилателни. От първите зависи енергията на човек, те определят жизнеността ни, продължителността на живота, добрата обмяна на веществата, както и способността на организма да се чисти сам от токсини. Храносмилателните ензими се синтезират както от организма, така и се набавят от сурови храни – ядки, плодове, зеленчуци, мед, като спомагат за разграждането на храната и нейното по-добро усвояване.

Човешкият организъм разполага с определен капацитет за производство на ензими и го насочва в една или друга посока според нуждите си.

Типичното съвременно меню се състои предимно от топлинно преработени храни, съдържащи много мазнини, скорбяла и млечни произведения. Това хранене води до изчерпване на собствените храносмилателни ензими, като това се отразява и на производството и на метаболитни ензими. Това ензимно изчерпване води до общо влошаване на здравето, сънливост след хранене, по-бързо състаряване, влияе отрицателно на мозъка и нервната система. Ето защо добавянето на храносмилателни ензими към храната на всеки човек е добра идея, като така се постига укрепване на храносмилането, метаболизма и оттам общото здраве на човек.

Храносмилателни ензими на Аква Сорс осигуряват достатъчни количества от обичайните храносмилателни ензими, необходими за усвояването на различните видове храни. Съдържащите се в този продукт водорасли AFA пък са изключително богати на метаболитни ензими.

Всеки нормален здрав човек, който се храни предимно с готвена, консервирана, притопляна в микровълнова печка храна, се нуждае от допълнително приемане на ензими. Особено нужно е това през зимата, когато рядко употребяваме прясна сурова храна.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha
  • : 2242
  • Производител: Аква сорс
  • Код на продукта: Аква сорс
  • Наличност: В наличност
  • 55лв
  • Без данък: 55лв

Тагове: Храносмилателни ензими на Аква Сорс, /AquaSource Digestive Enzymes with Algae