Хималайска кристална сол/AquaSource Himalayan Crystal Salt

Хималайска кристална сол/AquaSource Himalayan Crystal Salt

Хималайска кристална сол/AquaSource Himalayan Crystal Salt 

Хималайската кристална сол е най-чистата сол на планетата, гарантирано свободна от каквито и да било токсини, тежки метали и други замърсители, които се срещат в обикновената трапезна сол. Морската сол отдавна не е здравословна, тъй като моретата се превръщат в бунища за вредни и токсични вещества. Зачестяват и случаите на нефтени разливи. Освен това производителите рафинират солта, преди да я пуснат за продажба и поради това тялото ни трябва да изразходва много повече енергия, за да я усвои. Минералите в нея, макар и налични, са трудно достъпни за организма. Затова тя изобщо не може да се сравнява с хималайската сол, където всичките минерали са свързани по хармоничен начин.

 

Хималайската кристална сол е богата на ценни минерали и енергия. Образувала се е преди около 250 млн. години. Добива се ръчно от най-големия енергиен център на Земята (Хималаите). Тя е извънредно чиста, с розов цвят, който се дължи на железните и други атоми, включени в кристалната й решетка, и с големи кубични кристали (най-съвършената форма в природата).

 

Хималайска кристална сол на АкваСорс е изключително богата на минерали храна, която е 100% естествена, непреработена, нерафинирана и незамърсена. В нея няма нищо добавено, не съдържа химикали за почистване и други съставки – розовата хималайска сол е полезна сол! С нейна помощ можете да презаредите организма си с пълния спектър от незаменими минерали в лесноусвоима йонна форма.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha
  • : 354
  • Производител: Аква сорс
  • Код на продукта: Аква сорс
  • Наличност: В наличност
  • 12лв
  • Без данък: 12лв

Тагове: Хималайска кристална сол, /AquaSource Himalayan Crystal Salt