Phytomer Нощна маска за елиминиране на целулит PHYTOMER Celluli Night Coach Sleeping Mask 150ml

Phytomer  Нощна маска за елиминиране на целулит PHYTOMER Celluli Night Coach Sleeping Mask 150ml

Антицелулитен нощен инструктор PHYTOMER Celluli Night Coach Sleeping Mask 150ml

 

Celluli Night Coach Sleeping Mask е ултра топящ се нощен гел, който презарежда адипоцитите с енергия през нощта, за да елиминира най-много мазнини сутрин. 

Резултат: Целулитните неравности са 2 пъти по-малко видими само за 14 дни. Насочено атакува и унищожава целулита и дава видими резултати в най-проблемните зони, изглажда кожния микро релеф и изчиства оптически ефекта „портокалова кожа”. 

 

Активни съставки: 

~ Marine Taurine - PHYTOMER разработи естествен MARINE TAURINE за първи път в козметиката. Тази нова форма на таурин - екстракт от червените водорасли на JANIA RUBENS, култивиран в лабораторията на PHYTOMER - разкрива невероятен енергиен потенциал. Използван в концентрирани дози хиляда пъти по-малки от синтетичния таурин съдържащ се в RED BULL, той е още по-силен, тъй като е по-добре асимилиран от кожата. Морският Таурин енергизира адипоцитите, повишава тяхната липолитична активност и ускорява елиминирането на мазнините.

~ Pepper Slimactiv (масло от розов пипер): Изключително насочен към адипоцитите за повишена липолитична ефикасност. 8 ПЪТИ ПО-МОЩЕН от кофеина при изгарянето на мазнините.

~ Естествен кафеин - Извлечен от кафени зърна. Стимулира изгаряне на мазнините и ограничава складирането на мазнини.

~ Laminaria Digitata - Кафяво водорасло - Подпомага изхвърлянето на съхранените мазнини.

~ Palmaria Palmata - Червено водорасло - Дренира и активира микроциркулацията.

 

Начин на приложение: Лесен за употреба. Нанасяйте вечер, масажирате 1 минута. Продуктът ще се стопи върху кожата. Не се изплаква. 

 

Опаковка: 150мл

 

PHYTOMER е началото на морската козметика. Всички продукти и процедури се изследват систематично, преди да се пуснат на пазара.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha
  • : 746
  • Производител: Phytomer
  • Код на продукта: PHYTOMER Celluli Night Coach Sleeping Mask
  • Наличност: В наличност
  • 109лв
  • Без данък: 109лв

Тагове: Phytomer, Нощна маска за елиминиране на целулит, PHYTOMER Celluli Night Coach Sleeping Mask 150ml, морска козметика, козметика с водорасли, маска против целулит, Фитомер