Aqua Source Комплекс Течно Злато на АкваСорс/AquaSource Liquid Gold Complex

Aqua Source Комплекс Течно Злато на АкваСорс/AquaSource Liquid Gold Complex

Продуктът съдържа важни хранителни вещества, които оказват влияние върху здравето на кожата и косата, подпомагат сърдечно съдовата система, въздействат върху хормоналния баланс, а някои от тях са особено важни за развитието на мозъка и нервната система, особено при бебета и деца. Това са полиненаситените мастни киселини Омега 3 и Омега 6, от съществено значение за доброто здраве на всеки човек.

 

Продуктът се препоръчва при:

 •      Всички хора за добро общо здраве;
 •      Двойки с проблеми с фертилитета;
 •      Бременни жени;
 •      Кърмещи жени;
 •      Бебета и малки деца;
 •      Хора със сърдечни проблеми и високо кръвно налягане;
 •      Хора под стрес и в депресия;
 •      Спортисти и силови атлети;
 •      При възпалителни процеси в организма;
 •      При акне, екземи, алергии, сенна хрема, астма;
 •      За всички хора, в чиято храна може да липсват важните мастни киселини, особено подходящо за вегетарианци и вегани.

 

Комплекс Течно Злато на АкваСорс/AquaSource Liquid Gold Complex

 

В търсене на течното злато. Есенциалните мазнини, които са важни за живота!

Защо мазнините са от съществено значение?

 

При споменаване на понятието мазнини, в съзнанието на хората изниква веднага  несъзнателна негативна картина. Те ги свързват най-вече със затлъстяване, много излишни калории и редица заболявания като следствие.

Хората не си дават сметка обаче, че не всички мазнини са вредни, а има и жизненоважни такива, но поради незнание човек действа понякога много неправилно и в старанието си ограничава приемането на всички видове мазнини, което застрашава здравето.

Мазнините изграждат тялото ни – клетъчните мембрани на клетките в организма са изградени от мазнини, както голяма част от мозъка и нервната система. Полезните мазнини помагат за усвояване на мастноразтворимите витамини А, Д, Е и К.

 

Храните от растителен произход, като семената и ядките, ни осигуряват източниците на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини. Тези мастни киселини не могат да се произвеждат от организма и е необходимо да бъдат набавяни чрез храната. След това тялото ги преобразува във важните мастни киселини – Гама-линоленова киселина /GLA/, Ейкозапентаеновата киселина /ЕРА/ и Докозахексаеновата киселина /DHA/.

 

Новият продукт на АкваСорс – Комплекс Течно Злато е отговор на търсенето в последно време на алтернатива на рибеното масло като основен източник на тези полезни мазнини. Това се налага поради все по-голямата токсичност на рибата и замърсяване на моретата, рибата вече не е здравословен и природосъобразен източник на тези мазнини /все повече моретата са замърсени, рибата става все по-токсична и намалява като ресурс поради прекомерен улов/. DHA в маслото от водорасли е толкова добро, колкото и в рибеното масло, но без токсини.

 

Комплекс Течно Злато на АкваСорс съдържа важни мастни киселини само от растителен произход, които представляват широк спектър Омега 3, 6, 7 и 9 мастни киселини и доставя на организма необходимите му вещества във възможно най-чист вид.

 

Всъщност вредните мазнините биват – хидрогенирани /в преработени храни, бисквити, сладолед/ и наситени – /червеното месо, замърсена риба и млечни продукти с високо съдържание на мазнини/ – избягвайте ги.

Полезните мазнини също се делят най-общо на 2 вида – мононенаситени / маслини и ядки/ и полиненаситени – от съществено значение – съдържат се в ядки, растения, водорасли, малки по размер риби. Това са най-вече познаните на всички Омега 3 и Омега 6 мастни киселини, които са от съществено значение за здравето ни.

Комплекс Течно Злато на АкваСорс съдържа в себе си важни мастни киселини от растителен произход, представляващи широк спектър Омега 3, 6, 7 и 9 мастни киселини.

 

Комплекс Течно Злато съдържа студен екстракт от:

     » Рафинирано масло от Усойниче (Echium plant); 

Маслото от Усойниче осигурява стеаридонова киселина (SDA), която се преобразува много по-лесно в EPA, отколкото Омега 3 мастните киселини, като например ALA в лененото масло. Усойничето също така е източник на GLA и ALA.

     » Масло от морски зърнастец (Sea Buckthorn Berry);

Маслото от морски зърнастец осигурява Омега 7 мастни киселини, подпомагащи поддържането на добро здраве на кожата и на фините повърхности на дихателната и храносмилателната системи, както и на пикочо-половите пътища.

     » Масло от микроводорасли Ulkenia sp. – богато на DHA;

DHA-богатите масла от микроводорасли, осигуряват докозахексаенова киселина (DHA) за поддържане на мозъчната функция

     » Екстракти от портокал и лимон.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha
 • : 8598
 • Производител: Аква сорс
 • Код на продукта: Аква сорс
 • Наличност: В наличност
 • 94лв
 • Без данък: 94лв

Тагове: Aqua Source Комплекс Течно Злато, АкваСорс, омега 3, омега6, омега 9, есенциални мастни киселини