Phytomer Концентрат за упорит целулит PHYTOMER Celluli Attack Concentrate 100 мл

Phytomer Концентрат за упорит целулит PHYTOMER Celluli Attack Concentrate 100 мл

Интензивно локализирано третиране на зони с упорити мастни депа

 

Насочено атакува и унищожава целулита и дава видими резултати в най-проблемните зони, изглажда кожния микро релеф и изчиства оптически ефекта „портокалова кожа”.

Pepper Slimactiv (масло от розов пипер): действа целенасочено на адипоцитите. Подсилва липолитичното действие на организма, за да могат упоритите мастни депа да започнат да се разграждат, подтиска образуването на нови мастни депа

МОРСКИ ПЕЛИН: интелигентна съставка, която прихваща захарите , за да сложи на „гладна диета” адипоцитите: ограничава складирането на мазнини през нощта и ускорява изгарянето им на сутринта. 

Морско грозде: балансира функционирането на гените, участващи в създаването на целулита, като работи старателно върху „стария” целулит.

Гликолова киселина: осигурява ефективност на отслабващите съставки, изглажда повърхността на кожата.

 

PHYTOMER е началото на морската козметика. Всички продукти и процедури се изследват систематично, преди да се пуснат на пазара.

Изключителен комплекс от активни съставки, който е разработен за оптимизиране на работата на кожните стволови клетки и възстановяване на тяхната способност да обновяват кожата.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha
  • : 2140
  • Производител: Phytomer
  • Код на продукта: PHYTOMER Celluli Attack Concentrate
  • Наличност: В наличност
  • 123лв
  • Без данък: 123лв

Тагове: Phytomer, Концентрат за упорит целулит, PHYTOMER Celluli Attack Concentrate 100 мл, упорит целулит, морска козметика, серум с водорасли против целулит