Phytomer Хидратиращ серум за корекция на бръчки и тъмни петна PHYTOMER Oligoforce Advanced Serum 30ml

Phytomer  Хидратиращ серум за корекция на бръчки и тъмни петна PHYTOMER Oligoforce Advanced Serum 30ml

Защитен серум за лице при стресов и забързан градски начин на живот PHYTOMER Oligoforce Advanced Serum 30ml

 

PHYTOMER Oligoforce Advanced Wrinkle and Dark Spot Correction Moisturizing Serum е микроемулсия от ново поколение. Серумът предлага пълна ТРАНСФОРМАЦИЯ НА КОЖАТА – реактивира и защитава жизненоважни функции на кожата, активно се бори с дехидратацията, тъмните петна и бръчките. Активно действа за съживяване на кожата отвън. Реактивира защитните функции. Кожата става плътна и подхранена. 

Микроемулсията представлява разпръсване на изключително малки маслени или водни капчици, за увеличаване на дълбочината на проникване в кожата. Когато размерът на капчиците е по-голям от 1 микрон, той се долавя от човешкото око, това е стандартна емулсия. Когато размерът е 100 пъти по-малък, окото не може да долови капчицата, и единственото, което вижда ясно е веществото, това е Микроемулсията. 

Phytomer създава двуфазна микроемулсия. Водна фаза с висока концентрация на активни морски съставки за пълна трансформация на качеството на кожата. Маслената фаза за реактивиране на защитните функции, мощно ревитализиране с незабавна успокояваща сила и възстановяване на хидролипидния филм. Кожата е плътна и подхранена

 

Предимства на серума: 

~ Реактивира и защитава жизненоважни функции на кожата

~ Активно се бори с дехидратацията, тъмните петна и бръчките

 

Активни съставки и комплекси на действие:

Основно действие на всички компликси: Защитава кожата от стареенето в следствие на забързания стресов градски живот и замърсяванията като външно защитава хидролипидния филм и в дълбочина енергизира клетките и неутрализира агресорите.

~ OLIGOMER® – стимулира клетъчната жизненост, енергийните функции са реактивирани, кожата си възвръща жизнеността и хидратацията;

~ MARINE ETERNAL - Предлага лек за проблемите на кожата в 21 век. Това е потомственото съкровище. Оригинално микро-водорасло, култивирано в лабораториите на Phytomer. Активно се бори срещу вредата на свободните радикали и възпаленията върху кожата. Предлага корекция на бръчки и тъмни петна със силно противовъзпалително действие. Има защитна функция. 

~ ADÉNOSINE Рециклира витамин С, основен фактор в синтеза на колаген и силно противовъзпалително действие.

~ NIACINAMIDE коригира тъмните петна.

 

Начин на приложение: Сутрин и/или вечер нанесете няколко капки от серума върху лицето и шията под обичайния си крем като избягвате очния контур.

 


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha
  • : 2727
  • Производител: Phytomer
  • Код на продукта: PHYTOMER Oligoforce Advanced Serum 30ml
  • Наличност: В наличност
  • 153лв
  • Без данък: 153лв

Тагове: Phytomer, Хидратиращ серум, корекция на бръчки, тъмни петна, PHYTOMER Oligoforce Advanced Serum 30ml