Yon ka Флуид за перфектна кожа без грим YON-KA Nude Perfect Fluid 50ml

Yon ka Флуид за перфектна кожа без грим YON-KA Nude Perfect Fluid 50ml

Това е новият вид NUDE грим, който подобрява качеството на кожата до постигане на съвършенство!

 

YON-KA Nude Perfect Fluid е флуид от последно поколение за постигане на съвършена кожа на мига и продължително мулти-усъвършенстване във времето. Лек, ефективен и видимо резултатен продукт, предназначен за всеки тип кожа. Постига по-гладка кожа и естествено обновен тен с всяко следващо приложение.
 

Двупосочно действие с незабавен и дълготраен ефект:

    Незабавно действие: Моменталният ефект е фокусиран върху видимото подобряване на качеството на кожата - изглаждане на бръчките и фините линии, разкриване на естествено по-светъл, по-озарен и по-равномерен тен, изпълване на кожата със сияние, защита от синя и дигитална светлина, както и от градското замърсяване.
    Дългосрочно действие: Мулти-усъвършенстващ ефект върху кожата, който продължава във времето - намаляване до минимум на несъвършенствата, възпаленията и зачервяванията върху кожата, прецизиране на повърхността на кожата, изравняване на релефа, стягане на порите, защитаване от вредните влияния и замърсявания на околната и градската среда, като и от светлината на цифровите устройства.Начин на приложение: Сутрин и вечер върху добре почистена кожа на лицето. Препоръчително е да прилагате флуида след като сте нанесли лосиона за лице на YON-Ka. Може да прилагате върху цялото лице или само върху конкретни зони, които искате да третирате, като Т-зоната например.

Съвет от YON-KA: Според вашия тип кожа, нанесете серум Yon-Ka преди флуида Nude Perfect Fluid за постигане на оптимален комфорт на кожата. Също така, може да прибавите към бюти ритуала за кожата си и Yon-Ka Scrub + Mask, като прилагате 2 до 3 пъти седмично.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha
  • : 3626
  • Производител: YON-KA
  • Код на продукта: YON-KA Nude Perfect Fluid 50ml
  • Наличност: В наличност
  • 138лв
  • Без данък: 138лв

Тагове: Yonka, Флуид за перфектна кожа, без грим, YON-KA Nude Perfect Fluid 50ml