Bellapierre ПАЛИТРА КРЕМ-КОРЕКТОРИ

Bellapierre ПАЛИТРА КРЕМ-КОРЕКТОРИ

Тази коректорна палитра се използвана от гримьорите в продължение на десетилетия, за да премахне несъвършенства чрез използване на цветове, които взаимно се неутрализират. 

С помощта на цветното колело разбираме, че цветовете точно един срещу друг се изключват взаимно; което означава, че прасковеният цвят неутрализира синините, лилавият неутрализира жълтият тен и т.н.

Коректор, използван под фон дьо тена ще направи всяко несъвършенство неоткриваемо.

Приложение:

Жълтият коректор може да се използва за светли и средни тонове на кожата, за да покрие всички синьо-виолетови несъвършенства като тъмни кръгове около очите. Нанесете с четка за коректор върху желаната област и слейте с чист пръст или латексна гъба за грим. Не забравяйте леко да нанесетете с основата на върха на пръста, за да се слее безпроблемно с останалата част от лицето.

Прасковеният коректор може да се използва за тъмни тонове на кожата, за да покрие всички синьо-виолетови несъвършенства като тъмни кръгове или синини. Нанесете с четката за коректор в желаната област слейте с чист пръст или латексна гъба за грим. Не забравяйте да нанесете леко с основата на върха на пръстите, за да се слее безпроблемно с останалата част от лицето.

Червеният коректор може да се използва за всеки тен на кожата, за да покрие синьо-зелени несъвършенства като тежки кръгове около очите или синини. Нанесете с четката за коректор в желаната област и слейте с чисти пръсти или латексна гъба за грим. Не забравяйте да нанасяте леко с основата на върха на пръста, за да се слее безпроблемно с останалата част от лицето.

Зеленият коректор може да се използва за всеки тен на кожата, за да покрие червени несъвършенства като акне, пъпки и розацея. Нанесете с четка за коректор в желаната област и слейте с чист пръст или латексна гъба за грим. Не забравяйте да нанесете леко с основата на върха на пръста, за да се слее безпроблемно с останалата част от лицето.

Лилавият коректор може да се използва за всеки тен на кожата, за да покрие жълти или кафяви несъвършенства като белези или хиперпигментация. Нанесете с четка за коректор до желаната област и слейте с чист пръст или латексна гъба за грим. Не забравяйте да нанесете леко с основата на върха на пръста, за да се слее безпроблемно с останалата част от лицето.

Карамеленият коректор може да се използва за светли и средни тонове на кожата, за да контурира тъмни и дълбоки тонове на кожата за покриване на малки несъвършенства. Нанесете с четка за коректор в желаната област и слейте с четка или латексна гъба за грим.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha
  • : 151
  • Производител: Bellapiere
  • Код на продукта: Bellapierre ПАЛИТРА КРЕМ-КОРЕКТОРИ
  • Наличност: В наличност
  • 79лв
  • Без данък: 79лв
Продуктът има минимално количество 10

Тагове: Bellapierre, ПАЛИТРА КРЕМ-КОРЕКТОРИ